top of page

Ultralennon teoriakurssi alkaa tiistaina 14.11.2023

Tervetuloa UPL ultralennon teoriakurssin infotilaisuuteen tiistaina 14.11.2023 klo 17:00 Joroisten lentokentän lennonjohtotornin luokassa (2. kerros).


Infotilaisuuteen osallistumisesta ei seuraa kustannuksia eikä se sido vielä jatkamaan kurssia, joten kaikki vain rohkeasti mukaan!


Teoriakurssi pyritään järjestämään tiistai-, keskiviikko, ja/tai torstai-iltaisin klo 17:30 - 20:45 ja kuhunkin iltaan kuuluu 4 x 45 minuutin oppituntia, tarkempi lukujärjestys jaetaan kurssin infotilaisuudessa.


Teoriakurssin hinta on 300€ ja siihen kuuluu opetus, koulutusmateriaali, ilmailukartta, lentosuunnistusta varten asteviivain eli plotteri ja teorioiden teoriakokeet. Koulutusmateriaali jaetaan kurssin alkaessa sähköisesti ja tuntien yhteydessä etsitään tietoa sen lisäksi verkostakin, joten kannettava tietokone tai tablet laite on suositeltavaa olla mukana oppitunneilla.


UPL ultralennon teoriakurssin hyväksytysti suoritettuaan, lento-oppilas voi edetä lentokoulutuksessa lupakirjaa varten lentokokeeseen saakka.


Lisätietoja voi tiedustella tai kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteella koulutus@varkaudenlentokerho.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 040 553 5400 / Seppo tai 045 170 3020 / Jari.

Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page