top of page

Purjelennon teoriakurssi alkaa 8.1.2020, ilmoittaudu mukaan !!!

Tiesitkö, että purjelentokonetta voi lentää yksin jo 15 vuotiaana ja oman lupakirjan voi saada kun täyttää 16?

Purjelento sopii aivan yhtä hyvin tytöille, naisille, pojille ja miehille Ei tarvitse olla rämäpää tai erityisen huimapäinen pärjätäkseen lajissa, vaan yleensä parhaat lentäjät ovat nimenomaan harkitsevia ja huolellisia. Esimerkiksi korkean paikan kammo ei purjelentokoneessa tunnu, kun ollaan 5-piste turvavöillä tukevasti kiinni koneessa.

Varkauden Lentokerhon purjelennon teoriakurssi alkaa 8.1.2020 ja ilmoittautua voit tästä linkistä:

https://www.varkaudenlentokerho.fi/kurssille-ilmoittautuminen

Kurssiin voidaan liittää myös ultralentoteoriat, jolloin voit aloittaa purjelentokoulutuksen sijaan myös suoraan ultralentokoulutuksen!

Kurssilla saat tuhdin tietopaketin ilmailusta ja sen suoritettuasi voit halutessasi suorittaa kurssin lento-osuuden lupakirjaan saakka.

Suorita kurssin teoriaosuus talven aikana ja aloita mielenkiintoinen lentoharrastus heti keväällä kentän paljastuttua lumen alta! Suurin osa kurssin sisällöstä soveltuu myös moottoripurjelentokurssiin /ultralentokurssiin ja täydentävät teoriaosuudet tentteineen voit suorittaa heti kurssin jälkeen, ennen kuin aloitat kerhossamme mopu/ultrakurssin lento-osuuden. Lyhimmillään purjelentokurssin lento-osuuden voi kerhossamme suorittaa n. 2-3 viikossa kesäloma-aikaan.Yhtä hyvin lennot voi jakaa useammalle kuukaudelle, jos ei oma aikataulu veny näin intensiiviseen jaksoon.

Koetko lentopelkoa? Paras tapa lieventää lentopelkoa on tiedon lisääminen. Tämän kurssin käytyäsi ymmärrät miksi lentokoneet pysyvät ilmassa, tiedät menetelmistä joilla pyritään estämään onnettomuuksia, tunnet lentokoneen ohjaamisen perusperiaatteet ja simulaattoriharjoituksilla pääset itse kokeilemaan ohjaamista turvallisesti luokassa. Halutessasi kurssin suoritettuasi voit myös sopia esittelylennon purjelentokoneella, moottoripurjekoneella tai ultrakevyellä lentokoneella lennonopettajan kanssa.

Sinustako purjelentäjä? Oletko aina haaveillut lentämisestä? Purjelento soveltuu kaikille ilmailusta ja lentämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat aloittaa purjelennon harrastamisen tai hankkia tietopaketin purjelennosta.

Purjelento on hauskaa, edullista ja ympäristöystävällistä lentämistä luonnon ehdoilla. Harrastamiseen ei tarvitse ostaa omaa purjekonetta. Ilmailukerhot tarjoavat jäsentensä käyttöön monipuolista kalustoa ja koulutusta. Purjelentokurssi on purjelentä- jän lupakirjaan tähtäävä koulutus.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page