top of page

Kesäkatuilta 14.6, purjelentosimulaattori esillä!

Varkauden Lentokerho ry esittäytyy Kesäkatuillassa 14.6. torstaina klo 17:30-20:00. Tällä kertaa meidät löytää Kauppakatu 39 tiloista katutasolla (Entinen Synsam liike).

Tule kokeilemaan purjelennonopettajan opastuksella, millaista on ohjata purjelentokonetta, turvallisesti maankamaralla simulaattorissa istuen. Keskustele samalla miten juuri Sinulle sopisi purjelento harrastukseksi ja tutustu purjelennon teoriakurssin oppisisältöihin. Simulaattorilla lennetään tutuissa maisemissa Joroisissa, Varkauden Lentokentältä.

Liikkeelle lähdetään lentokonehinauksessa, n. 500m korkeudella irrotetaan hinausköysi, tutustutaan purjelentokoneen ohjaamiseen ja lopulta laskeudutaan takaisin lentokentälle. Tämän lähemmäs aitoa purjelentokokemusta ei pääse lentämättä oikealla purjelentokoneella.

Sovi samalla opettajan kanssa tutustumislennosta Joroisissa.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page