top of page

Vuoden Turvallisin Päivä 2018


Varkauden lentokerho ry esittäytyy jälleen Vuoden Turvallisin Päivä tapahtumassa, Varkauden Portissa LA 12.5.2018 klo 9-13, ks lisää: http://www.vuodenturvallisinpaiva.fi/ . Tuomme paikalle oman purjelentosimulaattorimme, jolla yleisö pääsee ilmaiseksi kokeilemaan miten purjelentokonetta lennetään, lennonopettajan opastaessa ohjaamista vieressä.

Tulehan kokeilemaan, miten lento onnistuu simulaattorilla ja sovi samalla esittelylentoaika oikealla purjelentokoneella!

Purjelennon esittelylento onnistuu jopa samana päivänä Joroisissa Varkauden lentokentällä! Tai aloita kerralla uusi harrastus ja sovi ensimmäisten koululentojesi ajankohta! Kurssin voi aloittaa suoraan lento-osuudesta ja lentojen rinnalla opiskella teoriaosuus. Sinustako Purjelentäjä?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page