top of page

Purjelentopäivä 2017 tapahtuma jatkuu...

StartFragmentTänään oli vilkas päivä Joroisten lentokentällä Elävä maaseutu tapahtumassa, kiitos kaikille osastollemme tutustuneille! 16 purjelennosta kiinnostunutta kävi kokemassa miltä tuntuu olla purjelentokoneen kyydissä ja kaikki lennolle osallistuneet pääsivät myös kokeilemaan koneen ohjaamista kokeneen purjelennonopettajamme opastuksella.

Jos joltakin jäi tänään käymättä purjelennon esittelylennolla, huomenna sunnuntaina on mainio mahdollisuus vielä korjata tilanne, soittamalla 040 553 5400 tai 040 720 3222 ja sopimalla oma esittelylentosi! Esittelylennot jatkuu sunnuntaina alkaen klo 13:00.EndFragment

Kerhossamme on tänä vuonna ollut yhteensä 6 purjelento-oppilasta, joista 2 on jo saaneet kurssinsa lupakirjatarkastuslentoon saakka.

Vielä ehtii aloittaa purjelentokoulutuksen lento-osuuden tänä vuonna, jonka jälkeen suoritetaan purjelennon teoriaosuus Soisalo-Opiston ja Varkauden Lentokerhon yhteistyössä järjestämällä teoriakurssilla Joroisissa tai vaihtoehtoisesti verkkokurssilla. Loput lennot ensi kevään/kesän aikana ja lopulta pääset lentämään omalla lupakirjallasi. Nyt vain rohkeasti mukaan ehkä hienoimpaan harrastukseesi ikinä!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page