top of page

Vuoden Turvallisin Päivä 2017, 6.5.2017

Varkauden Lentokerho ry purjelentosimulaattori esillä Varkauden Portin kabinetissa lauantaina 6.5.2017 klo 9-14, Vuoden Turvallisin Päivä 2017 tapahtumassa.

Tule kokeilemaan purjelennonopettajan opastuksella, millaista on ohjata purjelentokonetta, turvallisesti maankamaralla simulaattorissa istuen. Keskustele samalla miten juuri Sinulle sopisi purjelento harrastukseksi ja tutustu purjelennon teoriakurssin oppisisältöihin. Simulaattorilla lennetään tutuissa maisemissa Joroisissa, Varkauden Lentokentältä.

Liikkeelle lähdetään lentokonehinauksessa, n. 500m korkeudella irrotetaan hinausköysi, tutustutaan purjelentokoneen ohjaamiseen ja lopulta laskeudutaan takaisin lentokentälle. Tämän lähemmäs aitoa purjelentokokemusta ei pääse lentämättä oikealla purjelentokoneella. Sovi samalla opettajan kanssa tutustumislennosta Joroisissa.

Tänä keväänä purjelennon teoriakurssinsa Soisalo-Opiston ja Varkauden Lentokerho ry:n yhteistyössä järjestämällä kurssilla suoritti 7 oppilasta. Ensi talvelle on suunnitteilla seuraava teoriakurssi. Purjelentokurssin lento-osuuden voi aloittaa jo tulevana kesänä, ennen teoriakurssiosuuden aloitusta.

Purjelentokoulutuksen voi aloittaa jo ennen kuin täyttää 16 vuotta ja lupakirjan voi saada täytettyään 16. Purjelentolupakirjan ja lentokokemusta saatuasi, on purjelentolupakirja mahdollista päivittää kerhossamme esim. moottoripurje- tai ultrakevytlentolupakirjaksi.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page